Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Коти для примноження доброти

04/03/2019

У світі існує багато свят, які ми з нетерпінням очікуємо. І ось 2004 року з’явилось ще одне свято – Всесвітній день котів,яке відзначають у перший день весни. До нього готуються всі, хто любить цих симпатичних і ласкавих тваринок, адже за довгу історію співіснування поруч з людиною, кішки заслужили на своє власне свято.

1 березня в Баштанській дитячій районній бібліотеці традиційно відбувся пізнавально-ігровий захід під назвою «Коти для примноження доброти». На це святкове дійство завітали учні 3-В класу ОЗЗСО № 1 з вчителем Гайванович М.П. 

Бібліотекарі розповіли дітям про численні породи котів та відомих представників славного котячого племені, які стали героями літературних творів і мультиків, супроводжуючи свою розповідь показом слайдів і веселих відеороликів про милих пухнастиків. Маленькі гості бібліотеки розповідали віршики про котиків, відповідали на запитання вікторини «Від кота Леопольда». Та найбільше сподобались юним користувачам веселі рухливі ігри, в яких вони «ловили мишок», приймали участь у конкурсах на уважність і кмітливість, виконували «танок маленьких кошенят».

На завершення заходу дітей ознайомили з книжковою виставкою «Мій вусатий, муркотливий друг», на якій була представлена велика кількість книжок про котів – вірші, казки, оповідання. Всі бажаючі мали можливість взяти додому книжечки про пухнастих улюбленців.

Свято подяки унікальним тваринам, що в цей день перебувають в особливій пошані і в дорослих, і в дітей, вийшло веселим і радісним.

Всі новини →