Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Свято жінки, весни і кохання

07/03/2019

Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Саме прекрасна половина людства пробуджує у чоловіків найкращі почуття, надихає їх на нові сили, допомагає стати кращими та сильнішими.

7 березня у міському будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди Міжнародного жіночого Дня. Представниць прекрасної статі вітали голова об’єднаної громади Іван Рубський.

Голова громади привітав жінок словами: «Дорогі жінки, нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує Вам міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а Ваша праця йде на користь справі, дає наснагу, для здійснення всіх Ваших задумів. Щасливої Вам жіночої долі, надійного чоловічого крила, квітів – ніжних і духмяних, щастя. Нехай там, де ви з’являєтеся, розцвітають усмішки і лунають компліменти. Нехай весна живе у вашому серці щодня». До його вітань приєдналися керівники району: Олександр Славінський та Анатолій Петров.

Під час урочистої частини заходу відбулася церемонія нагородження кращих жінок об’єднаної громади та району. За плідну трудову діяльність, практичний досвід роботи Поченими грамотами міської ради було нагороджено Ольгу Максимов,у учителя географії Баштанського опорного закладу середньої освіти №2, Тетяну Заворотнюк, спеціаліста І-ї категорії з питань електроних закупівель відділу розвитку економіки, торгівлі та оподаткування Баштанської міської ради, Валентину Климик, виконувача обов’язків старости села Добре. Вручав грамоти голова громади Іван Рубський. Після нагородження присутні мали змогу насолодитися святковим концертом з нагоди 8 Березня за участю колективів об’єднаної громади, які подарували всім  веселий настрій.

Також цього дня відбулись дійства до Дня відзначення 75-ї річниці визволення Баштанщини від фашистських загарбників, 205-ї річниці з дня народження Т.Шевченка та виставка творчих робіт народної дитячої студії образотворчого мистецтва «Кольори веселки».

З сайту Баштанської міської ради

 

Всі новини →