Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Молоді – комфортні умови для зайнять спортом! В Благодатненській ОТГ відкрили новий спортивний майданчик зі штучним покриттям

27/03/2019

У Благодатненській об’єднаній територіальній громаді відкрили новозбудований спортивний майданчик зі штучним покриттям. Це – один із 10 футбольних майданчиків, які цьогоріч розпочнуть свою роботу на Миколаївщині на території навчальних закладів, за місцем проживання та відпочинку громадян. Про це розповів заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Кушнір в ході свого робочого візиту до Благодатненської ОТГ.

« Реалізація проекту стала можливою завдяки реформі децентралізації, впровадженою Президентом України Петро Порошенко. Проект реалізовано за рахунок співфінансування із місцевого бюджету. Правильність прийняття рішення щодо розвитку спорту є очевидною - у перший же день відкриття новенького поля відбулися Всеукраїнські змагання з міні-футболу «Шкільна футбольна ліга України» між учнями загальної-середньої Арбузинської та Благодатненської ОТГ, а також змагання з міні-футболу серед учнів 5-8 класів на Кубок громади», - відмічає Олександр Кушнір.

Крім того, в ході робочого візиту заступник голови ОДА передав школярам Благодатненської ЗОШ два багатофункціональних тренажери та 2 тренажери пристінного типу – «шведська стінка». А також у всі школи громади - закуплені холодильники та принтери.

«Відзначу, що у найближчі тижні аналогічні футбольні поля відкриємо, зокрема, у Кам'яномостівській, Арбузинській ОТГ та м.Первомайську. А спільними зусиллями збудуємо цього року ще й у Воєводському», - розповів Олександр Кушнір.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →