Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

З Днем Конституції України, Баштанщино

26/06/2019

Шановні жителі Баштанщини!

28 червня ми відзначаємо велике державне свято – День Конституції України. 

Конституція незалежної України стала основою розбудови нашої держави як повноправної учасниці світового співтовариства,  закріпило її правові основи, суверенітет і територіальну цілісність. Підписання цього Закону було найважливішим кроком у забезпеченні прав і свобод людини, сприяло подальшому зміцненню міжнародного авторитету України.

Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас  міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.    

Бажаємо вам взаєморозуміння, достатку, благополуччя, спокою та миру. Нехай принципи Конституції стануть реаліями нашого сьогодення. 

Перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації                        О.СЛАВІНСЬКИЙ

Голова Баштанської районної ради                                                           А. ПЕТРОВ

Всі новини →