Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Дорогі земляки!

16/09/2019

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня міста!
 
Це особливий день, бо іменини рідного міста - це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.
Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто - його вулиці, будівлі, сквери, парки і храми, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю  згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував  традиції, розбудовував та боронив від ворога. 
 
Усі досягнення, якими багата Баштанка, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського  вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.
 
 Від щирого серця вітаємо всіх з днем міста! Від усієї душі зичимо місту динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаємо міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення! Нехай вас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного міста, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити місто заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

Всі новини →