Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Помічник Президента Андрій Єрмак представив нового голову Миколаївської ОДА Олександра Стадніка

19/09/2019

Помічник Президента України Андрій Єрмак за дорученням Глави держави представив громаді регіону новопризначеного голову Миколаївської обласної держаної адміністрації Олександра Стадніка.

«Призначення високопосадовця такого рангу в усіх областях викликає особливу увагу. Таке призначення завжди пов’язане з приходом до управління нової команди з новими підходами та способами вирішення нагальних питань», – сказав Андрій Єрмак під час робочої поїздки до Миколаївської області.

Він також зауважив, що новий голова облдержадміністрації як член команди Президента України Володимира Зеленського докладе всіх сил, щоб сподівання жителів Миколаївської області на позитивні зміни справдилися.

Новопризначений голова Миколаївської ОДА Олександр Стаднік окреслив пріоритетні завдання розвитку області, серед яких – покращення якості доріг державного та місцевого значення, відновлення мосту через р. Південний Буг, розвиток портів та річкових перевезень, розвиток сільського господарства, боротьба з корупцією.

«Також серед пріоритетів, визначених Президентом України, – інтенсифікація роботи миколаївських суднобудівних заводів та виплата заборгованостей із заробітної плати працівникам містоутворювальних підприємств», – наголосив Олександр Стаднік.

Зокрема він підкреслив, що виплата заборгованих заробітних плат працівникам ДП «Миколаївський суднобудівний завод» стала можливою за підсумками візиту Володимира Зеленського до Миколаївської області, який дав відповідне доручення ДП «Укроборонпром».

Під час виступу перед активом області Олександр Стаднік зазначив, що важливим напрямом роботи місцевих органів влади залишаються й безпекові питання, сприяння функціонуванню військових частин, аеродромів, полігонів та інших військових об’єктів, розташованих на території області, а також боротьба з корупцією. «Це надважливе завдання належить вирішувати нам усім, у координації всіх правоохоронних органів, місцевих органів влади, усієї громадськості області та ЗМІ», – зауважив він.

Крім того, громаді області був представлений Віталій Герсак, призначений начальником управління Служби безпеки України в Миколаївській області указом Президента України 11 вересня 2019 року.

Довідка. Олександр Стаднік народився у 1977 році. У 2006-му закінчив Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство». Працював у органах податкової служби, займався адвокатською діяльністю.

З сайту Президента України

Всі новини →