Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вітали із виходом на заслужений відпочинок

19/09/2019

Сьогодні колектив та директор Барсегян Алла Анатоліївна КНП «Багатопрофільної лікарні Баштанського району» і колектив та заступник директора-головного лікаря КНП «ЦПМСД Баштанського району» з медичної частини Решетник Віктор Анатолійович вітали із виходом на заслужений відпочинок лікаря - Кіону Олександра Олександровича, який присвятив медицині цілих – 46 років.

Він з 01.08.1973 року працював на посаді лікаря-стоматолога Лоцкінської дільничої лікарні, а з 01.10.1973 був призначений на посаду головного лікаря Лоцкінської дільничої лікарні.

На посаді головного лікаря Олександр Олександрович працював всю свою трудову діяльність. Всі його зусилля були спрямовані на розвиток медицини у сільській місцевості.

Завдяки своїй високій професійній майстерності та активній участі у громадськомужитті, має незаперечний авторитет у колективі. Він проявив себе як професіонал і людина, якій притаманні чесність, доброта, співучасть у доліінших, вірність професійному обов’язку і загальній справі!

Для нас Ви назавжди залишитеся членом колективу. Нехай вихід на пенсію принесе Вам максимум життєвих задоволень, тепле спілкування з близькими і нові захоплення!

Прес- секретар Багатопрофільної лікарні Шурко Катерина

 

Всі новини →