Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

На Миколаївщині стартував проєкт LIFT для відкритого пошуку голів районних державних адміністрацій

04/10/2019

Миколаївська область долучилась до ініційованого командою Президента України Володимира Зеленського проєкту LIFT, що передбачає проведення відкритого конкурсного відбору на посади голів місцевих державних адміністрацій.

«Це дуже важливий крок для всіх нас, адже на місцях мають керувати відповідальні та чесні люди, свідомі того, як розвивати нашу область та країну. Ці люди стануть генераторами ідей та якісних змін у житті кожного мешканця Миколаївщини», - наголошує голова обласної державної адміністрації Олександр Стаднік, коментуючи старт цієї важливої ініціативи.

LIFT – це платформа, що нарешті дасть поштовх для нових змін у країні: нових людей на державні та соціальні проєкти, інноваційні ідеї та розробки, що сформують державу, як зручний сервіс для кожного громадянина України.

Отже, якщо:

- вам не байдуже майбутнє країни і Миколаївської області;

- ви прагнете змін;

- маєте цікаві ідеї і знаєте, як втілити їх у життя;

- вмієте мислити масштабно й стратегічно,

то залишайте своє резюме https://lift.net.ua/vacancy/Mykolayivrda і отримайте можливість стати частиною команди, яка змінить країну!

Більше про проєкт на ресурсі: https://lift.net.ua/

 Останні новини про проєкт: https://t.me/lift_ua

 

Всі новини →