Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Екскурсія до сирзаводу

17/10/2019

16 жовтня відбувся профорієнтаційний виїзний захід для учнів Баштанської ОТГ, а саме для школярів 10-го класу Баштанської гімназії. Вони завітали на підприємство, що входить до складу Групи компаній «Молочний Альянс», працює на молочному ринку України вже більше ніж 45 років і має репутацію виробника високоякісної молочної продукції - ТДВ «Баштанський сирзавод». Захід відбувся за допомогою Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості в рамках акції «Палітра професій». Під час екскурсії, яку проводила Ірина Крамаренко – завідувач лабораторії, учнівська молодь мала змогу  ознайомитись з провідним підприємством регіону, спостерігати за процесом виробництва продукції, технологічними етапами її випуску.

Ірина Крамаренко, розповідаючи про процеси та технології виробництва сирів та іншої молочної продукції, торкалась питання умов праці, заробітної плати та графіку роботи, даючи таким чином змогу учням  оцінити й розглянути не лише технологічні процеси виробництва, але й  особливості роботи на даному підприємстві. Розповіла про вакансії підприємства, серед яких: сировар з дозрівання сирів, лаборант хімічного аналізу,  оператор приймання молока, вантажник, наладчик контрольно-вимірювальних автоматизованих приладів, слюсар-ремонтник та багато інших, адже на заводі працює близько 500 осіб.

Школярі із задоволенням брали участь у заході, дякували представникам заводу та служби зайнятості за надану можливість відвідати підприємство, продукція якого  відома на всю Україну.

Ми впевнені, що такі заходи дають можливість молоді більше дізнатись про світ професій, та зробити усвідомлений та вірний вибір майбутнього виду діяльності.  Баштанська районна філія бажає школярам успіху у навчанні, наснаги та терпіння на тернистому шляху пошуку свого майбутнього, а ми вам у цьому допоможемо!

Всі новини →