Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Соціальний проєкт «Субсидії: запитай та отримай відповідь»

02/12/2019

Напередодні опалювального сезону тисячі українців шукають інформацію про оформлення субсидії. На жаль, далеко не кожен здатний розібратися в усіх тонкощах цього складного процесу – законодавство та правила оформлення субсидій постійно змінюються, викликаючи багато питань у наших громадян.

Саме тому Фінансовий портал Maanimo створив спеціальну сторінку «Як розрахувати субсидію», на якій зібрана найактуальніша та максимально повна інформація про оформлення субсидії в України. Крім того, враховуючи попит на консультації з цього питання, ми створили систему зворотного зв’язку з працівниками редакції, який в коментарях під статтею регулярно надає детальну консультацію з кожного конкретного випадку.

Кожна ситуація в кожній родини абсолютно унікальна, тому для оформлювача субсидії особливо важливий індивідуальний підхід саме до його обставин.

Для того, щоботриматиконсультацію, необхідно:

- перейти на сторінку https://maanimo.com/ua/helpful/142812-yak-rozrakhuvati-subsidiyu-v-ukrayini

- у кінці статті написати коментар зі своїм питанням

- чекати на відповідь працівників редакції порталу

Увага! Проект є соціально спрямованим та повністю безкоштовним.

Всі новини →