Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Зробимо наше життя чистим і красивим

15/11/2019

Баштанська дитяча районна бібліотека, працюючи як Центр з екологічного краєзнавства, систематично проводить заходи, направлені на формування екологічного світогляду юних користувачів. 

14 листопада, в рамках програми «Екологія природи – екологія душі», проведено екобесіду«Зробимо наше життя чистим і красивим». Захід відвідали учні 5-Г класу ОЗЗСО №1 з вчителем Кабановою І.О.

Діти переглянули цікаву і змістовну мультимедійну презентацію, що ознайомила їх з екологічними проблемами сучасного суспільства і нашого міста зокрема. Юні користувачі активно обговорювали актуальні проблеми довкілля та способи, які можуть запобігти цим проблемам, після чого ведуча, бібліотекар Сушицька Т.В. запропонувала такі теми для творчих робіт, які не можуть залишити байдужими юних баштанчан: «Екологічні проблеми Баштанщини: моє бачення» та «Яким може бути моє місто, якщо про нього піклуватися». Часу у дітей було не так і багато, та все ж команди юних «Екологів» і «Природознавців»завзято взялись до роботи, оформивши плакати, а капітани презентували роботи своїх команд.

 

Захід був цікавим і пізнавальним, юні користувачі продемонстрували не тільки своє розуміння екологічних проблем Баштанщини, а й запропонували шляхи їх вирішення.

 

Всі новини →