Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Година цікавого правознавства «Твої права – твоя фортеця»

13/12/2019

13 грудня  в Баштанській центральній районній бібліотеці відбувся захід в рамкахпроведення Всеукраїнського тижня права. Цього року він пройшов вдесяте, і має свій символ – парасолька, яка захищає та обʼєднує зусилля  усіх задля утвердження прав людини в Україні.

На захід до бібліотеки були запрошені: головний спеціаліст Баштанського бюро правової допомоги Могилко С.П., учні 11-А класу ОЗЗСО №1 разом з вчителем історії та правознавства Рясик Л.О.

Бібліотекар Стоянова В.Г. ознайомила присутніх з історією проведення  Всеукраїнського тижня права.

Могилко С.П. розповілавсім присутнім про права та правову відповідальність, які має кожна дитина в країні.Під час заходу, всі бажаючі мали змогу отримати інформацію та правові буклети про адміністративну відповідальність неповнолітніх.

На завершення інформаційної години бібліотекар провела з учнями вікторину «Правова абетка». Також всі разом розгадували «Юридичні анаграми», відповідали на цікаві запитання гри «Права та обовʼязки». Старшокласникам було корисно довідатись про свої права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства України.

До заходу бібліотечні працівники підготували книжкову виставку «Закон та право для всіх єдині», на якій була представлена правова література з бібліотечних фондів.

Година правознавства,в рамках тижня права пройшла цікаво, змістовно та засвідчила небайдужість нашої молоді до питань правової обізнаності, формування правової свідомості.

Всі новини →