Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Велика читацька пригода

11/12/2019

Вже шостий рік поспіль Баштанська дитяча районна бібліотека успішно впроваджує проект «Велика читацька пригода», популяризуючи дитячу літературу за допомогою інтерактивного заходу. Цього разу, з нагоди 100-річчя від дня народженнявідомого українського письменника, улюбленця дітвори, Ю.П.Чеповецького, працівники районної книгозбірні запросили маленьких читачів, учнів 3-В класу ОЗЗСО №1 разом з вчителем Котенко В.В., в захоплюючу мандрівку сторінками казкової повісті «Веселі пригоди Мицика і Кицика».

Книги письменника, який народився в далекому 1919 році, не втрачають популярності і радують сучасну дітвору прекрасним гумором та винахідливими сюжетними поворотами. 

Бібліограф по дитячій літературі Ганна Доник разом з дітьми за допомогою власноруч створеної карти відправились у незвичайні і кумедні пригоди слідом за головними героями казкової повісті. Цього разу захід був вдосконалений. Окрім розповіді бібліотекаря діти мали можливість послухати найцікавіші уривки твору з використанням аудіо версії цієї книги.З захопленням слухали дітлахи розповідь про неймовірні пригоди мишенятка Мицика і котика Кицика, а на завершення заходупереглянули власноруч створену слайдову презентацію «Курс мишознавства та котології».

Книжки Ю.П.Чеповецького, веселі та життєрадісні, навчають маленьких читачів дивитися на все з оптимізмом та знаходити вихід із будь-яких несподіваних ситуацій.

Всі новини →