Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Як зустріти Новий рік: замість ялинки новорічний букет.

24/12/2019

У більшості людей новорічні свята асоціюються з пухнастою красунею ялинкою і кожен хоче, щоб в його оселі красувалася ялинка чи сосна, мало задумуючись над тим, що мільйони деревець гинуть під сокирами. Втім, цілком можливо обрати альтернативу живій ялинці, зробивши добру справу для природи і при цьому створити святкову атмосферу. Для створення новорічних композицій відкриваються відмінні можливості.

23 грудня, в рамках традиційної акції Всеукраїнської екологічної ліги «Збережи ялинку» в Баштанській дитячій районній бібліотеці проведена година екологічного дизайну «Як зустріти Новий рік: замість ялинки новорічний букет». Цього року на захід завітали учні 3-Г класу ОЗЗСО №1 з вчителем Войцеховою Н.А.

Разом з маленькими гостями бібліотекарі обговорили проблему винищення хвойних дерев та запропонували альтернативні варіанти новорічного декору. Після проведеного бібліотекарем Тетяною Сушицькою майстер-класу, діти із задоволенням взялись за виготовлення «ялиночок» з різнокольорових серветок і новорічної мішури.  

Створені власноруч «ялиночки» з ніжних, пастельної кольорової гами квіточок, діти забрали з собою. Вони стануть окрасою шкільної кімнати. 

Вважаємо, що подібні заходи дають можливість допомогти дітям навчитися бути уважними до навколишнього світу, побачити в ньому те, що потребує любові та захисту. А створити радісну і святкову атмосферу дуже просто: для цього потрібні лише бажання і трохи фантазії.

Всі новини →