Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Олександр Славінський: Майбутнє - за об’єднанням

13/04/2016

11 квітня відбулося чергове засідання робочої групи з підтримки та впровадження заходів з добровільного об’єднання територіальних громад Баштанського району.

На початку засідання перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, співголова робочої групи Олександр Славінський повідомив на необхідності завершення процесу об’єднання територіальних громад в найкоротші терміни (до 1 серпня), що дасть можливість розраховувати на державну фінансову підтримку новоствореної громади вже у 2017 році.

Задля вивчення позитивного досвіду існування об’єднаних територіальних громад вирішено виїхати до Одеської області, де нещодавно утворено Балтську об’єднану територіальну громаду. У поїздці обов’язково повинні взяти участь журналісти районної газети "Голос Баштанщини" для правдивого та неупередженого донесення побаченого жителям Баштанського району. Подорож запропоновано здійснити до кінця квітня цього року.

Анатолій Петров, голова районної ради, співголова робочої групи запропонував після поїздки до Балти провести засідання "за круглим столом" для депутаатів районної, міської та сільських рад, членів ініціативних груп населених пунктів, фахівців Офісу реформ при Миколаївській облдержадміністрації та представників територіальних громад району з метою обговорення нагальних проблем процесу об’єднання в Баштанському районі.

На завершення Олександр Дмитрович підвів підсумки засідання: "Все йде до того, що поодинці ми не виживемо, майбутнє - за об’єднанням". - Держава нам дає можливість і тому ми не повинні нею знехтувати, щоб потім про це не довелося жалкувати. Все в наших руках, - зазначив очільник району.

Всі новини →