Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Вадим Меріков: Своєю заявою про відставку я ставлю крапку в розхитуванні політичної ситуації в області

24/06/2016

Кабінет Міністрів України прийняв відставку голови Миколаївської обласної державної адміністрації Вадима Мерікова. Про це йдеться в сьогоднішньому відповідному розпорядженні Кабміну. На даний момент документ знаходиться на підписі Президента.

«Своєю заявою про відставку я ставлю крапку в розхитуванні політичної ситуації в області. З себе відповідальність не знімаю і не хочу, щоб область захлеснула хвиля спекуляцій і політичної проституції. Опоненти не раз вкидали всілякі інсинуації, піднімаючи політичні прапори, бентежачи людей. А мнимі соратники, олігархи-рейдери, так і норовили підставити підніжку, намагаючись прокласти собі дорогу в губернаторське крісло», – сказав Вадима Мерікова.

У своїй заяві він підвів підсумок своєї роботи на посаді керівника області: «Я прийшов на посаду з конкретними цілями і мені багато чого вдалося – зберегти мир, забезпечити безпеку і фінансову стабільність, налагодити допомогу і підтримку військовим, демобілізованим, їх сім'ям, реалізувати не один інвестиційний проект. Незалежно від посади, я залишаюся патріотом України і Миколаївської області».

Нагадаємо, 15 червня під час відкриття виробничо-перевантажувального комплексу Bunge в Миколаєві, Петро Порошенко повідомив, що Вадим Меріков подав у відставку, незважаючи на успіхи в роботі.

Як повідомляли, раніше Вадим Меріков відсторонив від посади першого заступника Миколи Романчука.

Всі новини →