Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

20-та річниця Конституції України

24/06/2016

24 червня, напередодні 20-ї річниці Дня Конституції України, в районному Палаці культури відбулися урочисті заходи, за участі керівництва району, представників органів виконавчої влади та представників трудових колективів.

З вітальною промовою виступили керівник апарату райдержадміністрації Ніна Анатоліївна Літвінова, голова районної ради Анатолій Петров та міський голова Іван Рубський.

«День Конституції – це величний день в історії державотворення, будуючи Єдину Соборну Україну, ми отримали страшні події. В країні триває неоголошена війна на Сході України, як реальна загроза державному устрою та її конституційному ладу. Сьогодні ми сплачуємо дуже високу ціну – життями патріотів України. Тож нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави», - наголосила Ніна Анатоліївна.

З нагоди свята, керівники району відзначили наших земляків Почесними грамотами райдержадміністрації, районної та міської рад.

Святкову атмосферу заходу доповнили учасники художньої самодіяльності районного будинку культури.

Всі новини →