Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Нарада з благоустрою районного центру

21/07/2016

20 липня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський разом з міським головою Іваном Рубським та заступником голови районної ради Миколою Єрешком провели нараду з керівниками підприємств, установ, організацій та підприємцями міста з питань санітарного стану та благоустрою міста.

Протягом наради керівники району та міста ознайомили присутніх із заходами та термінами благоустрою і прибирання міста Баштанка в літній період. Нагадали керівникам установ, організацій та підприємств міста розташування закріплених за ними ділянок. Підняли питання щодо прибирання територій біля установ та притрасових територій. 

Олександр Дмитрович, в свою чергу, наголосив на необхідності наведення ладу у всіх населених пунктах району: "Починати треба з себе, чисто не там де прибирають, а там не засмічують! ", - Нам необхідно в стислі терміни навести належний санітарний стан та благоустрій рідної баштанської землі, починаючи від власних подвір’їв, прилеглої території, закінчуючи узбіччям доріг, адже це - візитівка Баштанщини, - підсумував очільник району.

Всі новини →