Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Громадське обговорення створення об’єднаної територіальної громади

21/07/2016

20 липня в залі засідань райдержадміністрації по завершенню наради по благоустрою відбулось обговорення питання добровільного територіального об’єднання територіальних громад району в одну територіальну громаду з центром в м.Баштанка.

Міський голова Іван Рубський повідомив, що 8 територіальних громад надали згоду на об’єднання (Добренська, Явкинська, Новопавлівська, Новоіванівська, Плющівська, Пісківська, Христофорівська та Новосергіївська сільські ради).

В ході наради було обговорено нормативно-правову базу об’єднання громад, плюси та мінуси життєдіяльності Куцурубської та Балтської об’єднаних територіальних громад, а також фінансові сторони об’єднання.

Міський голова відзначив, що на сьогодні завершується процес оформлення необхідних документів, а також наголосив, що питання об’єднання територіальних громад активно обговорюється в трудових колективах міста та громадах, які прагнуть об’єднання разом із Баштанкою.

"Об’єднання територіальних громад все одно відбудеться, процес розпочався і вороття назад не буде, і саме це сьогодні важливо донести до людей" - резюмував підсумовуючи обговорення Олександр Славінський.

Всі новини →