Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Миколаїв: рятувальники гасили пожежу автомобільних шин та сміття на відкритій території

23/07/2016

 3 липня о 18:42 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області від жителів села Велика Корениха почали надходити повідомлення про виникнення пожежі на відкритій території поруч з населеним пунктом.

До місця виклику відразу виїхав черговий караул 19 Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Миколаївського району. Прибувши на місце пожежі, стало відомо, що на відкритій території виникло займання автомобільних шин та вогонь встиг перекинутись на суху траву і сміття. Оцінивши ситуацію, пожежі був присвоєний підвищений номер виклику та до ліквідації залучено 1, 2, 3, 4 ДПРЧ, чергову зміну оперативно-координаційного центру. Додатково на місці пожежі працювали 2 водовозки приватних підприємств, 1 водовозка від фермерського господарства та 1 – від військової частини.
Всього для гасіння пожежі від ГУ ДСНС залучено 6 одиниць спеціальної та основної пожежної техніки, 24 чоловіка особового складу, а також 4 автомобілі допоміжної техніки.
Станом на 21:00 горіння локалізовано на площі 400 кв. м (60 кв. м – автомобільні шини та 340 кв. м – суха трава і сміття). На даний момент роботи по ліквідації пожежі продовжуються. Розповсюдження полум’я та загрози життю людей немає. Ситуація знаходиться під контролем Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.
Причина займання наразі встановлюється.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Всі новини →