Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

«Єдине місто. Єдина країна» : стань участником патріот-квеста

09/08/2016

 У рамках святкування 25-ої річниці незалежності України у Миколаєві пройде патріот-квест «Єдине місто – єдина країна». Розпочнеться дійство 20 серпня біля входу в Миколаївську обласну державну адміністрацію (вул.Адміральська, 22) о 16.00. 

 Завдання квесту будуть пов’язані з історією та сучасними тенденціями міста Миколаєва.

До участі запрошуються усі бажаючи, гра розрахована на необмежену кількість команд, кожна з яких має складатися з 2-5 учасників (оптимальна кількість – 5 учасників).

Квест складається з певної кількості завдань, для проходження яких необхідно знаходити відповіді на цікаві запитання. За кожну правильну відповідь учасники отримують підказки, за якими необхідно дістатися до контрольних точок, а, отже, і до фінішу.

Зверніть увагу, що вибороти перемогу зможе найшвидша команда, тому радимо скористатися автомобілем для швидкого просування містом, а також обов’язково взяти з собою засоби зв’язку (телефон/планшет, тощо з підключенням до інтернету) та надягнути зручний одяг, який не буде стримувати пересування.

Тривалість гри - від 3 до 5 годин. Старт: вул. Адміральська, 22, біля входу в Миколаївську обласну державну адміністрацію. Окрім незабутніх емоцій та доброго настрою, кожен учасник квестугарантовано отримає призи, тож, не зволікайте та заздалегідь реєструйтесь  (для участі у грі обов’язкова реєстрація)  тут. 

Організатором заходу є Центр допомоги учасникам АТО при Миколаївській облдержадміністрації. 

Всі новини →