Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Бібліотечні заходи до 25-ої річниці Незалежності України

25/08/2016

З нагоди відзначення 25-ої річниці Незалежності України та Дня Державного Прапору Баштанська центральна районна бібліотека запропонувала своїм користувачам ряд цікавих заходів.

З 20 серпня у фойє бібліотеки працювала книжкова виставка-презентація «Україна у нас – одна на всіх». Провідний бібліотекар центральної районної бібліотеки Л.В.Штефан презентувала користувачам книжкову виставку та представила історичну, документальну, науково-пізнавальну та довідкову літературу з фондів бібліотеки. Користувачі мали змогу перегорнути яскраві альбоми та цікаві книги, зі сторінок яких постає така рідна і водночас незвідана земля з гордим іменням – Україна, її яскрава різноманітна природа, її унікальні мистецькі та історичні пам’ятки, її щирі, працелюбні, красиві люди. Бібліотечні працівники закликали усіх пам’ятати якою дорогою ціною виборювалася впродовж віків і нині наша незалежність та запропонували усім охочим відповісти на питання історико-патріотичної вікторини «Мій край, Україна – найкраще місце на землі», під час якої пригадали знаменні та пам’ятні дати України, імена її визначних державних діячів, історію рідного краю.

23 серпня користувачі Центру вільного доступу до Інтернет переглянули відео «Моя країна – прекрасна і незалежна», яке розповідає про найкрасивіші куточки нашої держави - восени і влітку, під оксамитовим снігом та барвистим осіннім листям. Вони здійснили подорож неповторними мальовничими місцями України та відвідали  найгарніші наші міста.

В дитячій районній бібліотеці в переддень свята було розгорнуто книжкову експрес-виставку «Прапорові барви України» та виставку – подію «Незалежна і єдина будь навіки, Україно!», які мали на меті донести до читача цікаву і різноманітну інформацію про минуле і сучасне України, сприяти підтримці у юних серцях патріотичного духу і національної свідомості. Книжкові виставки прикрашені національною символікою, а також малюнками та виробами декоративно-ужиткового мистецтва юних користувачів бібліотеки.

Всі новини →