Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Економія енергоресурсів справа кожного!

16/09/2016

 Метою оприлюднення даної статті є інформування громадськості, стосовно необхідності економії енергоресурсів в осінньо – зимовий період. На сьогодні Україна змушена економити електричну та  теплову енергію, а також контролювати споживання природного газу, це пов’язано із складним економічним становищем. Кожен з нас може зробити свій побут комфортнішим та підвищити рівень життя, якщо спробує бути енергоощадним. Набагато простіше й дешевше зберігати тепло й електроенергію, ніж потерпати від протягів, вогкості і холоду у власній квартирі чи будинку та сплачувати великі рахунки за марнотратно витрачені ресурси.

Проблема енергозбереження на межі тисячоліть перетворилась в одну з найважливіших загальнолюдських проблем. Раціональне та економне використання природних ресурсів, скорочення шкідливих викидів в атмосферу та ефективне використання електричної та теплової енергії набувають виключно важливого значення у сучасному суспільстві.

Держенергонагляд рекомендує під час підготовки до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років виконати заходи з енергозбереження власних помешкань та офісних приміщень (наприклад: здійснити утеплення приміщення, балконів, вікон, дверей та інше). Направляти усі зусилля для економного та раціонального використання електричної, теплової енергії і природного газу для власних потреб. 

Ми повинні розуміти і пам’ятати – енергозбереження, залежить від нас самих і ми робимо його самі, керуючись у своїх діях совістю, порядністю, моральністю.

 

Інспекція Держенергонагляду у Миколаївській області

Всі новини →