Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Підготовка до Дня партизанської слави

20/09/2016

20 вересня керівник апарату райдержадміністрації Ніна Літвінова провела засідання організаційного комітету з підготовки до проведення Дня партизанської слави.

У роботі оргкомітету взяли участь міський голова Іван Рубський, голова ветеранської організації Лідія Василівна Андрєєва, т.в.о. начальника Баштанського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області Олексій Лощинін, відповідальні працівники райдержадміністрації, міської ради, районного Будинку культури, райвійськкомату, директор краєзнавчого музею, редактор районної газети "Голос Баштанщини".

Під час засідання вирішено провести основні заходи на Пагорбі Слави 22 вересня о 10:00 за участі ветеранів та дітей війни, учнів Баштанської ЗОШ №2, професійного ліцею, громадськості.

Присутні обговорили та узгодили план заходів із проведення урочистого мітингу та покладання квітів до Вічного Вогню та пам’ятних знаків, що знаходяться на Пагорбі Слави. Визначили відповідальних осіб за підготовку сценарію та проведення подальших заходів у закладах освіти та культури. Рекомендували провести у школах району та районному краєзнавчому музеї "уроки пам’яті", присвячені партизанському руху, а також тематичний урок у центральній районній бібліотеці.

Всі новини →