Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Захід до Дня захисників України в Баштанському районному краєзнавчому музеї.

13/10/2016

До Дня захисників України в Баштанському районному краєзнавчому музеї 12 жовтня було проведено зустріч старшокласників Баштанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 з учасниками Антитерористичної операції на Сході України воїнами-десантниками – Головою організації учасників АТО у Баштанському районі Анатолієм Олійником та її членом Віктором Черновим.

Зустріч пройшла у формі діалогу. Багато цікавого учасники бойових дій розповіли учням про свій бойовий шлях, про ті патріотичні почуття які спонукали стати на захист Батьківщини, про особливості і призначення аеромобільних військ і їх оснащення.

Учасники зустрічі мали змогу ознайомитися з представленою краєзнавчим музеєм тематичною виставкою «Захисники Вітчизни: від козацтва до сучасності». Де були представленні репродукції картин відомих художників на тему козацтва, книги з історії козацтва, військових формувань часів національно-визвольних змагань в Україні 1917-1921 років, підпілля ОУН-УПА, історії становлення сучасних Збройних Сил України та Антитерористичної операції на Сході України.

Директором музею Олегом Требухом учасникам зустрічі було представлено меморіальне видання «Миттєвості Війни», що нещодавно побачило світ  - присвячене воїнам-землякам та волонтерському рухові Миколаївщини в війні на Сході України.

На завершення зустрічі діти привітали воїнів з Днем захисника України, та побажали здоров’я, благополуччя і мирного неба.

Всі новини →