Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Патріотичний захід з метою вшанування всіх захисників України

17/10/2016

13 жовтня в Баштанці в день одного з величних православних свят Покрови Пресвятої Богородиці в районному палаці культури пройшов патріотичний захід з метою вшанування всіх захисників України. В заході взяли участь перший заступник голови рда, виконувач функцій і повноважень голови рда Олександр Славінський, голова районної ради Анатолій Петров, міський голова Іван Рубський, воїни – інтернаціоналісти, учасники АТО, трудові та учнівські колективи, небайдужі жителі району. Присутні вшанували пам’ять загиблих, які віддали життя за Україну хвилиною мовчання та покладанням квітів до Пагорба Слави та пам’ятника Героям Небесної Сотні. 

Керівники району теплими словами вітали присутніх зі святом, підкреслюючи доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі.

День захисника України це свято, яке є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини, а також проявом поваги українського народу своїм оборонцям. Це славні військові традиції, це наша історія, сповнена героїзму, подвигу, яскравих вчинків, спрямованих на захист волі та незалежності нашої держави. Це свято справжніх патріотів, загартованих війною, армією, усіх, хто в різні часи носив і носить військову форму і бере на себе відповідальність за долю суспільства і своєї родини, підкреслив у своєму виступі Олександр Славінський. 

За мужність, самовідданість та зразкове виконання службового обов’язку медаллю «За оборону рідної держави» були нагороджені військовослужбовці-учасники антитерористичної операції.

Чудовим доповненням до привітань став святковий концерт, який підготували працівники районного палацу культури та вихованці будинку дитячої та юнацької творчості.

Всі новини →