Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Привітання Олексія Савченка до Дня працівників радіо та телебачення

16/11/2016

 Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом! Сьогодні ваша робота, без перебільшення, надважлива для кожного з нас. Бо неможливо уявити сучасне життя без мобільного зв’язку та інтернету, без телеканалів і радіо, без будь-яких засобів електронної комунікації. Якісний і доступний зв'язок для жителів Миколаївської області забезпечуєте ви, справжні професіонали, відповідальні та компетентні фахівці, для яких зв'язок — це і професія, і доля.

Саме від вашої праці залежить подальший розвиток інформаційної індустрії, спрямованої на зміцнення економіки Миколаївщини, її розвиток.

Сподіваюся, що і надалі ви будете освоювати передові методи й технології, надійно забезпечувати споживачів якісним надсучасним зв'язком.

Бажаю всім, хто працює на радіо, телебаченні, хто забезпечує сучасний, надійний та якісний зв'язок, нових професійних успіхів, здоров'я і добробуту!

Олексій Савченко

Всі новини →