Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

МІНІЛЬНА ЗАРОБІТНА ПЛАТА ТА ПОСАДОВІ ОКЛАДИ

07/12/2016

Відповідно до Закону України ”Про Державний бюджет України на 2016 рік” з 1 грудня 2016 року підвищився розмір мінімальної заробітної плати, яка становить:

 у місячному розмірі: 1600,00 гривень

 у погодинному розмірі: 9,59 гривень

Нагадуємо, що до мінімальної зарплати не включаються доплати, надбавки, заохочувальні та компенсаційні виплати. Мінімальна заробітна плата, гарантована державою, є мінімальним посадовим окладом або тарифною ставкою.

Керівникам підприємств та голів профкомів тих підприємств, які уклали довгострокові колективні договори, у обов’язковому порядку необхідно внести зміни та доповнення до діючих колективних договорів та зареєструвати їх в управлінні соціального захисту населення Баштанської РДА.

Підвищено з 1 грудня 2016 року посадові оклади (тарифні ставки) працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери на підставі постанови Камінету Міністрів України №840 від 23.11.2016 року „Деякі питання оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери”

 

Завідувач сектору з питань праці управління соціального захисту населення           В.В.Синюга

 

Всі новини →