Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Кращі учні та студенти Миколаївщини отримають стипендії від керівництва області

14/12/2016

12 грудня у департаменті освіти і науки облдержадміністрації відбулося засідання експертної комісії з призначення стипендій голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка, та голови обласної ради Вікторії Москаленко учням професійно-технічних та студентам вищих навчальних закладів.

До складу експертної комісії ввійшли представники департаменту освіти і науки облдержадміністрації, вищих та професійно-технічних навчальних закладів, депутати обласної ради, керівники органів учнівського та студентського самоврядування.

На призначення стипендій керівництва області вищі навчальні заклади висунули 24 особи, а професійно-технічні навчальні заклади запропонували 10 осіб.

Члени експертної комісії проголосували і визначили трьох учнів професійно-технічних навчальних закладів, трьох студентів ВНЗ I-ІІ рівнів акредитації, а також трьох студентів ВНЗ III-IV рівнів акредитації, які за підсумками 2015/2016 навчального року отримуватимуть стипендію голови Миколаївської обласної державної адміністрації та голови Миколаївської обласної ради.

Вже третій рік поспіль з метою заохочення та матеріальної підтримки перспективної молоді області, реалізації їх професійних, творчих, соціальних інтересів призначається стипендія голови Миколаївської обласної державної адміністрації, голови Миколаївської обласної ради учням професійно-технічних та студентам вищих навчальних закладів.

Всі новини →