Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Рятувальники закликають громадян бути обережними та просять водіїв замінити шини на зимові

15/12/2016

За прогнозами Миколаївського обласного центру з гідрометеорології в найближчу добу, з 20:00 15 грудня до 20:00 16 грудня, на території області очікуються хмарно з проясненнями. Вітер північний 9-14 м/с, температура повітря вночі 6-11 морозу, вдень 1- 6 нижче нуля, на дорогах спостерігатиметься ожеледиця.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до громадян, а особливо до водіїв! Дотримуйтесь правил безпеки при ожеледиці! Не проводьте тривалий час на вулиці, адже це може призвести до переохолодження!

Водіям слід готувати свій транспортний засіб до виїзду за межі міста, заздалегідь. Слід змінити шини на зимові, покласти до багажнику лопату. У разі можливості, взагалі не вирушати у дорогу  при нестабільних погодних умовах! Бережіть себе та своє життя! В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку «101»!

 

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Всі новини →