Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

На Миколаївщині почали працювати стаціонарні пункти обігріву

23/12/2016

Відповідно до доручення Голови Миколаївської обласної державної адміністрації на території області визначено перелік місць розташування стаціонарних пунктів обігріву на зимовий період 2016-2017 років (http://mk.dsns.gov.ua/ua/Perelik--misc-rozgortannya-stacionarnih-punktiv-obigrivu--na-teritoriyi-Mikolayivskoyi-oblasti-na-osinno-zimoviy-period-20162017-rokiv.html?PRINT).

Згідно даного переліку Миколаївська область налічує 303 стаціонарних пункти обігріву, з яких станом на 21 грудня вже функціонують та надають допомогу громадянам 257. За період з 15 по 21 грудня до даних закладів звернулося та отримало допомогу 820 осіб, переважно з числа соціально незахищених верств населення.

Крім того, слід зазначити, що у разі необхідності Головним управлінням ДСНС України у Миколаївській області буде розгорнуто мобільні пункти обігріву, які залучатимуться для обігріву населення та особового складу на місці проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт.

У зв’язку з прогнозами синоптиків, температурні показники залишатимуться на мінусових позначках, рятувальники Миколаївщини звертаються до громадян і закликають не наражати себе на небезпеку. Якщо ж ви потрапили до складної ситуації і тривалий час перебуваєте на вулиці, негайно зверніться до найближчого пункту обігріву. Пам’ятайте, що тривале перебування на холоді може призвести до переохолодження, обмороження та навіть загибелі. В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

Всі новини →