Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

У перший день 2017 року на Миколаївщині народилося 14 дівчаток та 9 хлопчиків

03/01/2017

Про це повідомили в управлінні охорони здоров’я облдержадміністрації.

Зазначимо, що бюджеті на 2017 рік облдержадміністрація передбачила кошти на придбання медичного обладнання для оснащення пологового відділення обласної лікарні майже 12 мільйонів гривень.

Ще у 2010 році було затверджено національний проект «Нове життя - нова якість охорони материнства та дитинства», згідно з яким в Миколаївській області на території обласної лікарні було заплановано будівництво 4-х поверхового перинатального центру. Але коштів на його реалізацію виявилося недостатньо і проект було призупинено. Суттєвою альтернативою стало створення пологового відділення на базі обласної лікарні. 

Тому, у жовтні 2015 року реанімаційне відділення обласної лікарні було переведено у нове приміщення, що дозволило розпочати ремонтні роботи для створення пологового відділення. Ремонт закінчили, але обладнання придбане не було.  

Тепер це питання буде вирішено.

Всі новини →