Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Олексій Савченко: «Кадрова політика буде жорсткою»

20/01/2017

 Голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко під час свого планового особистого прийому заявив, що його кадрова політика відносно недбайливих державних службовців буде жорсткою: «Хто не вміє працювати, нехай відразу шукають собі інше місце роботи, - сказав він. – Прийдуть відповідальні люди, які готові працювати на користь громади». 

Свою позицію Олексій Савченко висловив після того, як голова Миколаївської РДА Алла Воробйова доповіла, що минулого року бюджет району недоотримав 3,5 мільйони податку на землю: «Хто, як не голови ОТГ та РДА повинні знати про використання земель району?! Це – гроші вашої громади і саме вам треба докласти максимум зусиль, щоб податок на землю надходив до місцевих бюджетів в повному обсязі, - зауважив очільник області. – Я особисто, під свій контроль, візьму перевірки всіх районів області. В тому числі і відносно місцевого керівництва та депутатів, які цілком можливо самі задіяні у так званих «земельних схемах». Сьогодні в місцеві бюджети від орендаторів землі не надходять значні кошти. Це неприпустимо. Гроші повинні повертатися громадам», - заявив Олексій Савченко. 

Нагадаємо, на початку листопада 2016 року за розпорядженням голови обласної державної адміністрації Олексія Савченка було створено робочу групу з питань забезпечення додержання чинного законодавства щодо використання земель сільськогосподарського призначення та сплати податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. 

Також було видано розпорядження «Про моніторинг коштів, які надходять до місцевих бюджетів в порядку відшкодування витрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва на території Миколаївської області». Наразі в цьому напрямку проводиться активна робота.

Всі новини →