Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Робота депутатів у засіданні постійної комісії районної ради

22/02/2017

22 лютого 2017 року о 1000 у Баштанській районній раді під головуванням заступника голови постійної комісії районної ради  Курила В.П. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів.  
 
Членами постійної комісії, що взяли участь у її роботі (Гасанов К.Г., Присяжний О.С., Ахмедов М.О.), розглянуто усі питання порядку денного засідання комісії. 
 
 
У роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., заступник голови районної ради Єрешко М.М., перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації  Славінський О.Д., депутат районної ради   Зайко М.В., начальники: фінансового управління райдержадміністрації Євдощенко С.В., відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Стародуб А.О., управління соціального захисту населення
райдержадміністрації Якимчук Н.І., відділу виробництва сільськогосподарської продукції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Шевченко О.А., відділу Держгеокадастру в Баштанському районі Миколаївської області Царенко О.С., в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господарства, будівництва та з питань цивільного захисту райдержадміністрації Чорний А.В., начальник сектору кадрової роботи та діловодства організаційного відділу виконавчого апарату Баштанської районної ради Змієвська Л.О.,   головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Сопіжак Л.А., редактор районної газети «Голос Баштанщини» Гонта В.М. 
                                                  
Перед розглядом питань порядку денного засідання комісії головний спеціаліст відділу оподаткування юридичних осіб Баштанської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів  у Миколаївській області   Коваленко С.І. провела правове навчання на тему: «Про зміни в податковому законодавстві щодо сплати земельного податку».
 
 
Комісією було погоджено проекти рішень районної ради:
 
1). Про депутатський запит депутата районної ради Єрешка М.М. щодо підвищення престижності роботи у Баштанській районній раді та затвердження Положення про преміювання, виплату надбавок, допомог та доплат працівникам Баштанської районної ради.
 
2). Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на  2017 рік.
 
3). Про звіт начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації щодо виконання програм соціально-економічного розвитку, бюджету, рішень районної ради з питань розвитку економіки і торгівлі у районі, а також про здійснення делегованих радою повноважень із зазначених питань за 2016 рік.
 
4). Про звіт начальника управління соціального захисту населення Баштанської райдержадміністрації щодо виконання соціальних програм та здійснення делегованих повноважень за 2016 рік.
 
5). Про звіт начальника відділу освіти, молоді і спорту Баштанської райдержадміністрації про виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку, бюджету, рішень районної ради з питань освіти, молоді і спорту, а також здійснення делегованих радою повноважень із зазначених питань за 2016 рік.
 
6). Про затвердження технічних документацій про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, для продажу права оренди  на земельних торгах у формі  аукціону для ведення товарного  сільськогосподарського  виробниц-тва із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Марʼївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області.
 
7). Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка надається в користування на умовах оренди громадянці Пічурі Валентині Миколаївні для ведення фермерського господарства, розташованої в межах території Баштанської міської ради Баштанського району Миколаївської області.
 
8). Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення,  яка перебуває в оренді у фермерського господарства «Роман Антоніни Іванівни» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувана частка (паю) в межах території Пісківської сільської ради Баштанського району Миколаївської області.
 
9). Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, які знаходиться у користуванні на умовах оренди ФОП Фроленка Володимира Олександровича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Привільненської сільської ради Баштанського району Миколаївської області.
 
10). Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка знаходиться у користуванні на умовах оренди ФОП Фроленка Володимира Олександровича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення державної власності в межах території Новосергіївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області.
 
11). Про перелік питань, які запропоновано винести на розгляд ХІV сесії Баштанської районної ради.
 
 
При розгляді питання "Про хід виконання та зняття з контролю рішення районної ради від 22 лютого 2016 року №27 «Про депутатський запит депутата районної ради Зайка М.В. до голови Баштанської районної державної адміністрації Сидорики О.А., голови районної ради Петрова А.Л. щодо ремонту доріг до кладовищ у населених пунктах Костичівської сільської ради» депутати рекомендували не знімати дане питання з контролю, та продовжити роботу щодо його остаточного виконання.
 
Одноголосно депутати погодили перелік питань, які запропоновано винести на розгляд ХІУ сесії Баштанської районної ради сьомого скликання
 
 

Всі новини →