Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Спільна нарада з міським, сільськими головами

23/03/2017

23 березня 2017 року о 10.00 у Баштанській районній раді відбулася спільно з райдержадміністрацією, за участі першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Славінського О.Д., нарада з міським, сільським головами.
 
Розпочав спільну нараду голова районної ради Петров А.Л., який звернув увагу присутніх на необхідність проведення інвентаризації матеріальних цінностей, здійснення обліку майна комунальної власності територіальних громад та оформлення на об'єкти власності правоустановлюючих документів.
 
 
Перший заступник начальника Баштанської об’єднаної державної податкової інспекції Бутучел С.В. надала інформацію про стан надання декларацій доходів однооосібників, відмітила про малий відсоток подачі ними декларацій.
 
Головний спеціаліст відділу оподаткування юридичних осіб Баштанської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Миколаївській област Коваленко С.І. довела до відома міського, сільських голів щодо порядку встановлення відсотку орендної плати за використання земельних ділянок.
 
 
Перед учасниками наради мав слово Чорний А.В., в.о.начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господар-ства, будівництва та з питань цивільного захисту райдержадміністрації з питань:
 
благоустрою, упорядкування територій та сміттєзвалищ місцевих рад;
 
ремонту доріг комунальної та спільної власності територіальних громад міст, сіл, селищ Миколаївської області;
 
виділення коштів на співфінансування ремонту доріг через програми соціально-економічного розвитку;
 
транспортне сполучення між населеними пунктами Баштанського району та виділення коштів на відшкодування проїзду пільговим категоріям мешканців громад через програму «Турбота».
 
Якимчук Н.І., начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, доповнила питання відшкодування проїзду пільговим категоріям мешканців громад.
 
 
Про співфінансування соціальних програм районного бюджету за результатами співбесіди проінформувала Луценко О.О., в.о. начальника фінансового управління райдержадміністрації. Наголосила, що сільські ради делегували кошти на виконання місцевих програм на 2017 рік: на підвіз дітей до школи,утримання закладів культури, освіти, придбання медичного обладнання.
 
Про роботу соціальних служб з неблагополучними сім'ями та організацію роботи громадських інспекцій у справах неповнолітніх виступили Якимчук Н.І. і Шпарук О.С. Дане питання стоїть на контролі соціальних служб, Центру первинної медико-санітарної допомоги Баштанського району та служби у справах дітей райдержадміністрації, які спільно здійснюють відвідування неблагополучних сімей з метою контролю за цільовим використанням виділених для цих сімей коштів.
 
Актуальною була інформація начальника архівного відділу райдержадміністрації Чорної Л.О. щодо здійснення документообігу у міській, сільських радах та ведення і упорядкування документації відповідно до номенклатури справ. Чорна Л.О. надала слушні поради щодо збереження документів та порядку передачі їх до архівної установи.
 
Голова районної ради Петров А.Л. рекомендував міській, сільським радам організувати збір товарів першої необхідності та продуктів харчування від населення району для військовослужбовців,які знаходяться у зоні АТО.
 

Всі новини →