Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Відбулося чергове засідання Громадської ради

24/03/2017

23 березня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський взяв участь у черговому засіданні Громадської ради при райдержадміністрації.

Окрім членів ради у засіданні взяв участь Анатолій Петров, голова районної ради та запрошені.

Відкриваючи перше засідання 2017 року, Микола Герасимлюк, голова Громадської ради при райдержадміністрації, ознайомив присутніх із порядком денним до якого винесено 5 питань та надав вступне слово Олександру Дмитровичу.

Очільник району повідомив присутніх про суспільно-політичну ситуацію в районі, ознайомив із основними макроекономічними показниками та тенденціє в розвитку Баштанського району вцілому: "Минулий рік виявився складним, але ми змогли виконати всі свої зобов’язання перед працівниками бюджетної сфери". - Незважаючи на всі трудноші, завдяки спільній роботі із районної, міською та сільськими радами нам вдалося вивести на новий рівень медицину Баштанщини - результатом цієї роботи є перше загальнообласне місце медичної галузі за підсумками 2016 року.

Нагадав очільник району і проблемні питання Баштанщини, головною із яких залишаються дороги району, як то Н-11 Миколаїв-Дніпропетровськ, так і місцеві, що з’эднують населені пункти району.

З другого питання "Про перспективи об’єднання населенеих пунктів району в Баштанську міську об’єднану громаду. Успіхи, проблеми та перспективи розвитку Баштанської ОТГ" інформацію надала Людмила Луценко, секретар Баштанської міської ради, яка повідомила про процес становлення першої об’єднаної громади району, здобутки та труднощі, які зазнала громада протягом перших місяців свого існування.

З третього питання "Про виконання районного бюджету за 2016 рік та планування бюджету Баштанського району на 2017 рік" інформувала присутніх Олена Луценко, в.о.начальника фінансового управління райдержадміністрації.

Про стан справ із розвитком фізичної культури і спорту в населених пунктах та трудових колективах району розповів член Громадської ради, голова Баштанської районної організації ФСТ "Колос" АПК України Ігор Стародуб.

Микола Васильович, виступаючи із п’ятого питання - "Про затвердження плану роботи Громадської ради при райдержадміністрації", запропонував членам Ради орієнтовні питання, що можна винести на розгляд консультативно-дорадчого органу протягом поточного року. Під час обговорення зазначеного питання, присутні узгодили питання та домовились про можливість коригування Плану роботи Громадської ради при райдержадміністрації в подальшому.

Протягом засідання присутні мали змогу отримати пояснення з питань, що турбують членів громадських організацій від керівництва району та міста, а також відповідальних працівників райдержадміністрації.

Завіршуючи засідання, члени ради дали згоду на включення до своїх лав представника новоутвореної громадської організації " Центр розвитку місцевої демократії Голос Громади" Світлани Березовської.

Олександр Славінський подякував присутнім за активну життєву позицію та плідне двогодинне засідання Громадської ради.

Всі новини →