Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Олександр Славінський зустрівся з представниками релігійних організацій району

14/04/2017

13 квітня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський провів збори зі керівниками та старостами культових закладів з питання дотримання вимог у сфері пожежної безпеки під час святкування Великодня на території району.

На збори були запрошені представник Баштанського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області, підполковник поліції Олександр Дорошенко, а також начальник Баштанського районного сектору ГУ ДСНС України у Миколаївській області, підполковник цивільного захисту Андрій Могилко.

Розпочинаючи нараду, Олександр Дмитрович привітав присутнє паство із прийдешнім величним святом у житті кожного християнина - Великоднєм та побажав скорішого миру на нашій українській землі та божого благословіння членам релігійних громад.

Андрій Могилко провів з присутніми інструктаж з правил пожежної безпеки та вручив всім пам’ятки щодо дотримання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки.

Олександр Дорошенко наголосив на необхідності дотримання публічного порядку в місцях масового скупчення громадян та охорони їх безпеки, а саме під час святкування Великодня.

Всі новини →