Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

До відома громадян м.Миколаєва та Миколаївської області!

24/05/2017

Відповідно до ст.22 Закону України «Про звернення громадян» керівники та інші особи органів державної влади зобов’язані проводити особистий прийом громадян, зокрема, за місцем роботи і проживання громадян.

У зв’язку з тимчасовою окупацією території півострова Крим, наказом виконувача обов’язків Генерального прокурора України від 12.06.2014 №33ш прокуратуру Автономної Республіки Крим передислоковано до м.Києва.

Протягом травня 2017 року керівництвом прокуратури Автономної Республіки Крим проводитимуться виїзні прийоми громадян, які перемістилися з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м.Севастополь, на базі окремих регіональних та місцевих прокуратур.

Виїзний прийом громадян проводитиметься, зокрема, з метою виявлення порушень конституційних прав і свобод громадян України – вимушених переселенців з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м.Севастополь, фактів вчинення щодо них злочинів з боку окупаційної влади та інших питань.

Так, 25 травня 2017 року з 10.00 до 13.00 у приміщенні прокуратури Миколаївської області (м.Миколаїв, вул. Спаська, 28) заступником прокурора Автономної Республіки Крим Хорсуненком Олегом Володимировичем буде проводитись прийом громадян, які перемістилися з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м.Севастополя.

Попередній запис та довідки за телефоном: (044) 596-73-57 (Вікторія Мозгова).

Всі новини →