Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Служба за контрактом – альтернатива зайнятості

04/07/2017

В рамках "Дня учасника АТО та орієнтації служби за контрактом" фахівцями Баштанського районного центру зайнятості в тісній співпраці з Баштанським районним військовим комісаріатом проводяться різноманітні заходи для безробітних та шукачів роботи. Так, за підтримки Баштанської РДА, в актовому залі Баштанської адміністрації відбулась зустріч більш ніж 30 безробітних з учасником АТО, справжнім офіцером та патріотом сучасної української армії - майором 79-ї ОДШБ м.Миколаєва - Альховиком Сергієм Вікторовичем. 

Захід пройшов під гаслом - служба за контрактом в 79 окремій Миколаївській десантно-штурмовій бригаді – достойний вибір для справжніх чоловіків! Сергій Вікторович в доступній, зрозумілій формі поінформував присутніх про реалії сучасної армії, про умови проходження служби, грошове забезпечення та інші державні гарантії для військовослужбовців. Присутні отримали вичерпні відповіді щодо умов проживання в частині,щодо режиму служби, забезпечення харчуванням та обмундируванням та інше. Заступник директора Баштанського РЦЗ - Зюзько Олександр навів приклади колишніх безробітних, а нині - військовослужбовців легендарної 79-ї ОШМБ, які успішно проходять службу. Крім того поінформував про інші державні соціальні гарантії військовослужбовцям та про те, що служба за контрактом є альтенативою зайнятості.

В результаті заходу один з безробітніх виявив бажання служити в частині і був направлений для проходження медичної комісії.

***  79 ОДШБр запрошує на службу учасників АТО, військовослужбовців запасу, випускників військової кафедри; осіб, які не проходили військову службу. 

CALL-ЦЕНТР з питань прийому на військову службу за контрактом: 093 – 42 – 98 – 605, міський (0512) 71 – 79 – 79

мобільний 094 – 944 – 09 – 79

Всі новини →