Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

«Кожна інвестиція в регіон має бути успішною», - Олексій Савченко

09/10/2017

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко взяв участь у міжнародному інвестиційному бізнес-форумі в Одесі «Odessa 5T Investment Promotion Forum».

Протягом двох днів 6-7 жовтня представники різних міст України та країн світу - власники великого бізнесу і стартапів, топ-менеджери компаній, представники інвестиційних компаній і приватних інвесторів, адміністративно-управлінського апарату, дипломатичного корпусу та медіа-бізнесу ділилися передовим досвідом і обговорювали перспективи розвитку інвестиційного ринку.

«Багато цікавих і успішних людей із різних куточків світу мали можливість презентувати свої ідеї. Результатом спілкування дуже задоволений, бо відчув зацікавленість ряду учасників форуму в реалізації конкретних інвестиційних проектів саме в нас на Миколаївщині!», - зазначив Олексій Савченко на своїй сторінці в мережі Facebook.

Очільник області зазначив, що додатково запросив цікавих гостей на бізнес-форум “Миколаївщина – надійний партнер”, який відбудеться в Миколаєві 12 жовтня.

«Миколаївська ОДА завжди стоїть на тому, що кожна інвестиція в регіон повинна бути успішною! Адже це нові робочі місця та якісний конкурентний продукт. Переконаний - разом, у тісній співпраці з місцевою владою, кожен інвестор зможе досягти конкретного результату для себе та Миколаївщини!», - наголосив Олексій Савченко.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →