Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Співпраця з бюро правової допомоги

31/10/2017

Представники Баштанського бюро безоплатної правової допомоги вчергове  взяли участь в груповому профорієнтаційному заході, який відбувся в Баштанському районному центрі зайнятості. Головним спеціалістом Донченко Інною, клієнти центру зайнятості були  проінформовані про функції бюро та напрямки його діяльності. Фахівцем докладно було роз’яснено, що основним завданням установи є створення рівних можливостей доступу осіб до правосуддя. Це здійснюється шляхом організації надання безоплатної вторинної правової допомоги, а саме надання таких видів правових послуг як:  захист; здійснення представництва інтересів осіб, складання документів процесуального характеру.
 
Клієнти служби зайнятості виявили зацікавленість діяльністю такої установи,  уважно слухали представника та з цікавістю вивчали отримані інформаційно-роздаткові матеріали. 
 
 
В ході зустрічі директора  Баштанського центру зайнятосі - Філіпенка О.С. та керівника Баштанського ББПД Андрощука С.О., яка відбулась паралельно, в ході конструктивного діалогу, було окреслено план спільних заходів, в т.ч. щодо спільних виїзних заходів в населені пункти Баштанської ОТГ з метою інформування соціально незахищених верств населення про їх можливість отримання безоплатної правової допомоги та надання послуг служби зайнятості. Здійснено обмін інформаційними матеріалами щодо роботи, послуг та контактної інформації сторін. 
 
Співпраця проджовжується! Будемо розраховувати на подальші успіхи у цьому напрямку.
 

Всі новини →