Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

«Ви - справжні воїни», - Олексій Савченко привітав морських піхотинців

17/11/2017

16 листопада у День морської піхоти України у Миколаївському художньому російському драматичному театрі відбулися урочистості з нагоди свята. Особовий склад 36-ї окремої бригади морської піхоти привітали голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, керівництво облради, Миколаївської міської ради та небайдужі жителі області.

«За дорученням Президента України і від щирого серця, вітаю вас зі святом. Хто б  що не розповідав, у нас є багато елітних підрозділів, але все ж таки залишаються два найвпливовіші – це ви та ВДВ», - зазначив Олексій Савченко.  

Очільник області нагадав усім присутнім про вчинки та внески морських піхотинців. «Ви справжні воїни, у вас є дух, і ви це довели, коли не зрадили нашу державу. І ще в Криму взяли на себе відповідальність  і залишилися вірними нашій Україні. Це великий внесок і це був приклад для всіх військових як треба чинити, як до останнього захищати», - сказав Олексій Савченко.

Голова ОДА також наголосив, що зараз в України відбуваються неабиякі зміни саме у  військовій сфері. «Сьогодні ми стоїмо на порозі змін у нашій державі. Сьогодні у вас є забезпечення, якого раніше не було. Сьогодні є ті закони, які було складно прийняти, але Президент зміг довести свою позицію.  Наша армія відновлюється. Відновлюється бойовий стан армії. Такими маленькими кроками ми відбудовуємо і піднімаємо авторитет наших військових», - відзначив Олексій Савченко.

Очільник області подарував військовій бригаді книгу «Воїни світла Миколаївщини», яка вміщує відомості про всіх Героїв Миколаївської області, які віддали життя за мир в Україні.

Олексій Савченко також нагородив Подяками облдержадміністрації героїчних військовослужбовців 36-ї окремої бригади морської піхоти.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →