Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Вручили ключі від спеціалізованої комунальної техніки

13/12/2017

Сьогодні, 13 грудня, автомобільний парк КП «Добробут» поповнився ще однією одиницею транспорту. Міський голова Іван Рубський разом з першим заступником міського голови Олександром Процаком вручили ключі від новопридбаного сміттєвоза керівництву підприємства КП «Добробут».

Варто зауважити, що дану спеціалізовану комунальну техніку придбали в рамках реалізації проекту «Впровадження інноваційної моделі поводження з твердими побутовими відходами на території Баштанської міської ради» за кошти Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету.

За словами міського голови Івана Рубського, за допомогою новопридбаного сміттєвоза буде покращено екологічний стан міста Баштанка та навколишніх сіл, вдасться швидко видаляти та надійно знешкоджувати тверді побутові відходи шляхом запровадження системи їх роздільного збирання, сортування та транспортування для подальшої переробки.

З сайту Баштанської міської ради

Всі новини →