Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Олексій Савченко вручив миколаївським рятувальникам ключі та сертифікати на аварійно-рятувальну техніку

19/12/2017

У вівторок, 19 грудня, миколаївські рятувальники отримали ключі та сертифікати на користування аварійно-рятувальними автомобілями Mitsubishi L-200 та квадрокоптер.

«Сьогоднішня подія каже про те, що злагоджено працює влада і депутатський корпус, який розуміючи усі проблеми, які постають перед вами - що вам треба виконувати свої бойові завдання, в такий спосіб віддячили за всі потушені пожежі цього літа, за ці всі виклики, за ці всі ночі, які ви провели на роботі. І взагалі за те, що ви сьогодні є дієвим бойовим підрозділом», - звернувся до рятувальників Олексій Савченко.

Очільник області зазначив, що саме передачею необхідних для роботи рятувальників авто, влада та жителі Миколаївщини віддячують працівникам ДСНС за їхню турботу та цілодобову роботу.

Зазначимо, що автомобільно-рятувальний автомобіль на шасі Mitsubishi L-200 призначений для оперативної доставки особового складу та аварійно-рятувального обладнання до місця надзвичайної події. Колісна формула 4х4 забезпечує прохідність по бездоріжжю, в лісових масивах та в умовах снігових заметів. Варіант виконання кузова «пікап» дозволяє досить ефективно та надійно розмістити в ньому необхідне для виконання оперативних завдань аварійно-рятувальне обладнання. Автомобіль додатково обладнаний стаціонарною електричною лебідкою з тяговим зусиллям 5 тонн, пристроєм для транспортування причепів, переносною лампою – фарою.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →