Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Традиційні заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у с-щі Лоцкине

14/02/2018

14 лютого перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський, голова районної організації воїнів-інтернаціоналістів та запасу Сергій Єсипенко та представник Баштанського райвійськомату Юрій Тамілін, а також учасники АТО із селища Лоцкине взяли участь в традиційних щорічних військово-патріотичних заходах до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан в Лоцкинській загальноосвітній школі та покладанні квітів на могилу загиблого воїна-афганця Бідащука Сергія, а також померлого від ран "афганця" Михайла Онищенка та учасника угорської революції 1956 року Геннадія Попова.

У заходах також взяли участь Лоцкинський сільський голова Степан Бото, директор, педагогічний колектив та учні Лоцкинської загальноосвітньої школи.

У зверненні до учасників заходу Олександр Славінський наголосив на важливості цього заходу: "Ми пам’ятаємо подвиг наших земляків - "афганців" та воїнів-інтернаціоналістів. В час, коли наша держава захищається від збройної агресії Росії на сході країни - це дуже важливо пам’ятати про захист своєї держави. Ваші земляки, такі як Сергій Бідащук, Михайло Онищенко та Геннадій Попов - є прикладом для наслідування молоді. Саме на вас, у цей важкий для нашої країни час, покладається надія - ми впевнені, що перемога буде за нами», - зазначив Олександр Дмитрович.
 
Учні школи, в якій навчались лоцкинські герої підготували для присутніх невеличку концертну програму.
 
На завершення заходу, Олександр Дмитрович та Юрій Захарович вручили відзнаки Президента України "За участь в антитерористичній операції" лоцкинським АТОшникам - Вадиму Попову та Володимиру Феліку.
 
Дивіться відео заходів на сторінці у Фейсбук

Всі новини →