Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Все прекрасне починається з любові

14/02/2018

14 лютого  відзначається День святого Валентина - свято на честь усіх закоханих. У цей день закохані дарують один одному «валентинки» -  листівки у вигляді серця, з добрими побажаннями та зізнаннями в коханні. Історія виникнення цього свята оповита таємницею, адже точних відомостей про те, ким же насправді був святий Валентин досі немає.

З нагоди цього романтичного свята в центральній районній бібліотеці відбулася акція «Все прекрасне починається з любові». А розпочали свій захід бібліотекарі святковим флешмобом біля бібліотеки. Вони вітали всіх перехожих зі святом, бажали всім щирого кохання та дарували власноруч зроблені «валентинки» з цукерками, а у відповідь отримували посмішки. Завітали бібліотекарі і до сусіднього магазину та привітали його працівників і відвідувачів. В ході флеш-мобу бібліотечні працівники запрошували відвідати в цей день бібліотеку та зануритись у таємниці любовного роману.

В фойє бібліотеки працювала дошка побажань «Я люблю свою бібліотеку», на якій користувачі залишали свої привітання та побажання.  

На абонементі протягом дня працювала книжкова виставка «І мудрість велика кохання», на якій були представлені відомі твори про найпрекрасніше почуття у світі – любов. Презентуючи книжкову виставку, бібліотечні працівники вітали всіх зі святом Закоханих, розповідали легенду про святого Валентина, про традиції святкування Дня Закоханих у різних країнах світу та про виникнення символу свята – «валентинку». Кожен користувач зміг знайти собі книгу за смаком та отримав піднесений настрій.

Всі новини →