Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Легалізація заробітної плати - основа стабільного майбутнього

21/02/2018

20 лютого в селі Плющівка Баштанським районним центром зайнятості населення спільно з Баштанським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Миколаївської області проведено інформаційний захід з безробітними. 

Фахівці Баштанського районного центру зайнятості населення довели до відома присутніх про особливості ведення бізнесу на селі.

Перший заступник начальника об’єднаного управління Торопова Наталія повідомила про зміни в пенсійному забезпеченні, які відбулися з 1 січня 2018 року. 

Під час заходу розглядалися питання страхового стажу, умови призначення пенсії за віком з 1 січня 2018 року, питання легалізації зайнятості населення, добровільної участі у державному соціальному страхуванні у випадку нестачі страхового стажу для призначення пенсії. 

Учасники заходу отримали інформаційні буклети  про залежність страхового стажу від сплати внесків, про умови реєстрації та отримання послуг на веб-порталі Пенсійного фонду України.

Усіх бажаючих зареєструватися  та отримувати послуги на  веб – порталі Пенсійного фонду України чекаємо за адресою: м.Баштанка, вул.Ювілейна, 84, каб. 1 (при собі мати паспорт та ідентифікаційний код). 

Баштанське об’єднане управління Пенсійного фонду України Миколаївської області

Телефон для довідок: 2-76-71; 2-57-51.

Всі новини →