Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

До уваги сільгосптоваровиробників: часткове відшкодування вартості с/г техніки та обладнання

26/02/2018

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації доводить до відома сільгосптоваровиробників, що поточного року продовжує діяти державна підтримка через механізм часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва. Уточнений та значно розширений перелік затверджено 5 грудня 2017 року.

Часткова компенсація надається сільськогосподарським товаровиробникам на безповоротній основі за придбані техніку та обладнання, вартість яких зазначена в актах приймання-передачі та інших документах, що підтверджують оплату виключно через державні банки - Ощадбанк, Укрексімбанк, Приватбанк, Укргазбанк, - у таких розмірах:

20 відсотків вартості (без урахування податку на додану вартість) – за придбані техніку та обладнання у грудні 2017 року;

25 відсотків вартості (без урахування податку на додану вартість) – за придбані техніку та обладнання починаючи з 01 січня 2018 року.

Для отримання компенсації сільгосптоваровиробнику необхідно:

1. Здійснити оплату за техніку та обладнання, які входять до Переліку, виключно через державні банки – Ощадбанк, Укрексімбанк, Приватбанк, Укргазбанк.

2. Відкрити рахунок в одному із зазначених державних банків та подати до нього заявку і документи, що підтверджують придбання техніки та обладнання, а саме: копію платіжного доручення; акт приймання-передачі техніки та обладнання; свідоцтво про державну реєстрацію техніки (якщо техніка підлягає обов’язковій державній реєстрації).

Звертаємо увагу, що для отримання часткової компенсації вартості придбаних у грудні 2017 року сільськогосподарських техніку та обладнання, документи подаються до 1 березня 2018 року.

Ознайомитися з оновленим переліком техніки можна в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації, управліннях агропромислового розвитку райдержадміністрацій або за посиланням: http://www.minagro.gov.ua/uk/budget?nid=24338

Телефон для довідок: (0512)377805, 377402

 

Всі новини →