Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Це нова сторінка відносин між Україною і Кувейтом – Президент про підписані двосторонні документи

18/03/2018

Президент Петро Порошенко наголосив, що під час сьогоднішніх переговорів у Кувейті було досягнуто декілька важливих результатів. «Думаю, що це нова сторінка відносин між Україною і Кувейтом», - підкреслив  Петро Порошенко.

Президент зазначив, що нинішній візит Глави Української держави є першим за 15 років.

«Ви знаєте, наскільки для нас є важливою зараз співпраця в галузі оборонної промисловості. Ми зробили далекий крок вперед, коли (були - ред.) підписані Угоди про військо-технічне співробітництво, про обмін конфіденційною інформацією», - зазначив Президент у коментарі.

За його словами, декілька місяців тому у Кувейті разом з делегацією «Укроборонпрому» перебував  начальник Генерального штабу і було напрацьовано надзвичайно важливі напрямки щодо військово-технічної співпраці.

Президент також відзначив великий інтерес до співпраці в галузі науки. Про це свідчить підписаний документ між українською Національною академією наук України та Кувейтським інститутом наукових досліджень щодо обміну вченими, спільними науковими дослідженнями.

З сайту Президента України

Всі новини →