Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Миколаївці зустріли паралімпійського чемпіона Максима Ярового

21/03/2018

У середу, 21 березня, близько сотні миколаївців зустріли земляка Максима Ярового, який представляв Україну на ХХІІІ зимових Олімпійських іграх в південнокорейському Пхьончхані.

Чемпіона привітали представники влади, обласної організації осіб з інвалідністю, небайдужі миколаївці, вболівальники та друзі спортсмена.

«Ми дуже пишаємося нашими олімпійцями, особливо паралімпійцями, які мають надзвичайну силу волі виступати на Олімпіаді та ще й завойовувати медалі, золоті медалі. Висловлюю вдячність всій олімпійській команді – олімпійській та паралімпійській збірній. Незважаючи на те, що олімпійська збірна завоювала одну медаль – це медаль миколаївська, що дуже приємно. А паралімпійці взагалі молодці -  вони не одну Олімпіаду доводять, що в них є сила духу, сила волі. Велика їм подяка!», - зазначив радник голови ОДА Євген Шевченко.

Максима Ярового також привітав цьогорічний чемпіон Олімпійських Ігор, миколаївець Олександр Абраменко.

Нагадаємо, Максим Яровий здобув на Паралімпійських Іграх 2018 року в Пхенчхані золоту нагороду на дистанції – лижні гонки 15 кілометрів (сидячи) та бронзову нагороду на дистанції - лижні перегони на 7,5 км (сидячи) серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →